Despre noi

Pavel Ioan Marius Haralambie

Persoana fizica autorizata

PERSOANA FIZICA AUTORIZATA Ing.Pavel Ioan Marius Haralambie, avand calitatea de persoană fizică abilitată de MMFPS / ITM-Bihor, posesor al Certificatului de abilitare pentru servicii externe de prevenire si protectie nr. 0014252 emis de catre Inspectoratul Teritorial de Munca Bihor, (CUI 31581051;F5/766/2013);Cadru Tehnic cu Atributii in Domeniul PSI posesor al Certificatului de Absolvire seria F nr.0361785 emis de MMFPS si MECT; Responsabil de mediu posesor al certificatului seria J nr. 00272252 si responsabil RSVTI-ISCIR, autorizatia nr.OR-1816.

Servicii SSM, PSI-SU, ISCIR-RSVTI, MEDIU

About vector

Datorita experientei acumulate pe parcursul a mai multi ani in domeniul administrarii societatilor si a gestionarii personalului in diverse domenii de activitate, va oferim servicii profesioniste si de calitate.

Suntem o echipă tânără, dinamică, care lucrează în diverse domenii, inclusiv în medii periculoase precum șantiere sau fabrici.

Asigurăm clienților noștri profesionalism și seriozitate în activitățile specifice pentru Protecția Muncii – Securitatea și Sănătatea în Muncă, Prevenirea și Stingerea Incendiilor, Evaluarea riscurilor profesionale și de accidentare, Medicina Muncii, Buletine PRAM.

Suntem flexibili, ne adaptăm în funcție de cerințele clienților și oferim un preț corect.

Intrebari?

Puteti lua legatura cu noi prin Whatsapp

Asigurăm consultanță SSM, PSI-SU, RSVTI-ISCIR, Mediu.

Contact

0753 056 491

contact@pavelmariusssm.ro